Badkamer ontwerpen

Laat uw badkamer ontwerpen door onze professionele badkamer adviseurs. U geeft uw wensen aan en wij ontwerpen uw droombadkamer. Voor alle wensen en ruimtes kunnen wij een badkamer op maat maken. 

Een hele nieuwe badkamer is een kostbare aangelegenheid, zeker als met de moderne smaak en de nieuwste mogelijkheden rekening wordt gehouden. Om er zeker van te zijn dat wij dit kunnen vertalen naar de huidige badkamer gaat onze voorkeur ernaar uit om thuis bij de mensen eerst de situatie op te nemen, zoals we dat dan noemen. We nemen de exacte maten op, en kunnen zelfs nog tijdens het proces nog wijzigingen aanbrengen, als de situatie daarom vraagt.


Badkamer advies

In onze badkamer showroom kunnen klanten ideeën op doen voor hun nieuwe badkamer. Dit is belangrijk om een eerste indruk op te doen van de verschillende mogelijkheden, en wij kunnen dan de verschillende mogelijkheden, voor- en nadelen toelichten.

In het gesprek gaan we dan kijken naar ideeën, wensen , smaak en mogelijkheden. Als deze lijst compleet is, maken we een offerte van de kosten. We kunnen dan bekijken of uw wensen samengaan met uw budget. Als het ontwerp en de offerte is goedgekeurd kunnen we de realisatie gaan plannen.

Adviesgesprek aanvragen >

Ontwerpen van uw badkamer

Doordacht en praktisch ingerichte ruimtes vormen de basis voor een leefbare plek met aandacht voor detail. Verhoudingen spelen hierin een belangrijke rol.

Wij adviseren u graag over onder andere de indeling, stijl, materialen en kleuren. De ontwerpen zijn tijdloos en ademen rust, balans en sfeer. Wanneer het ontwerp definitief is maken een afspraak met de klant om de gehele procedure nog eens door te spreken. We maken gebruik van 3D-animaties, om verschillende opstellingen te laten zien.

Maak een 3d ontwerp afspraak

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )