Bad eruit, douche erin

Bij Baderie Ermelo zien wij vaak dat wensen veranderen per levensfase. Het vervangen van een bad door een comfortabele en ruime doucheruimte is iets wat wij vaak tegenkomen. Wij hebben bieden hiervoor een slimme oplossing: Bad eruit, douche erin. Waarbij we op een handige en efficiënte manier uw badkamer aanpassen. Hierbij blijven de aspecten in uw badkamer bestaan die u niet wilt aanpassen.  

Badkamer bekijken

De adviseurs van Baderie Ermelo staan voor u klaar om u te adviseren in dit hele traject. Wij realiseren samen met u uw badkamer afgestemd op uw wensen en behoeftes van vandaag, maar ook die van de toekomst. Zonder een ingrijpende, complete verbouwing. Wilt u meer informatie of deze badkamer bij Baderie Ermelo bekijken? Maak dan een afspraak of bezoek onze showroom.

Maak direct een afspraak >

Startersbadkamer

Een nieuw huis brengt vele kosten met zich mee. Het liefst wordt alles natuurlijk naar eigen zin ingericht. Dit geldt ook voor de badkamer. Bad eruit, douche erin maakt dit voor jullie mogelijk. Zonder een ingrijpende verbouwing, kunt u toch de badkamer van uzelf maken.

Gezinsbadkamer

Bij Baderie Ermelo zien we vaak dat het bad minder gebruikt wordt als de kinderen ouder worden. Hoe fijn is het dan om de extra 2m2 van de badkamer te gebruiken om royaal te douchen?

Ouderenbadkamer

Wordt u een dagje ouder? Dan adviseren wij meer comfort toe te voegen in uw badkamer. Op deze manier kunt u ook langer zelfstandig thuis blijven wonen. Een doucheruimte met volop bewegingsvrijheid is uitermate veilig en comfortabel. Zonder problemen stapt u de doucheruimte in en uit.

Oplossing op maat

Bij Bad eruit, douche erin bestaat niet uit een standaard cabine, maar wordt voor u op maat gemaakt. Schuine wand? Geen probleem, ook dan hebben wij de oplossing voor u. Uw wensen staan altijd voorop en vormen het vertrekpunt bij de samenstelling van uw nieuwe doucheopstelling op maat. Liefhebber van een stoere ruimte? Dan zijn de zwarte panelen iets voor u! Maar houdt u het liever rustig dan is wit een prima keuze.

Wat krijg ik en wat kost het?

De basis van de Badkamer van morgen bestaat uit:

  • Uw bad wordt verwijderd en de nieuwe douche wordt geïnstalleerd.

Producten van kwaliteitsmerken in de douche:

  • Wandbekleding in circa 20 verschillende kleurdesigns. Topkwaliteit Fibo Trespo wandpanelen speciaal voor in de badkamer. Dus onderhoudsvriendelijk, antibacterieel en natuurlijk 100% waterbestendig.
  • Een betrouwbare douchevloer. Ruime Sealskin douchebak van maar liefst 170 of 180 cm. Gemaakt van hoogwaardig acryl, solide en met optimaal schoonmaakgemak. Desgewenst met anti-slip voor extra comfort en veiligheid.
  • Een Sealskin douchewand met soft-close schuifdeur, draaideur of als inloopdouche.
  • Een Grohe doucheset met luxe douchekop en bijpassende thermostaatkraan. Cool-touch, dus volkomen veilig om vast te pakken.
  • Naar wens uit te breiden met accessoires van Keuco zoals grepen, zittingen en andere accessoires die uw comfort en veiligheid vergroten.

De 'Badkamer van morgen' is incl. installatie al verkrijgbaar vanaf € 3995,-

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )